HTML

Fehér lesz a póló

2008.04.14. 10:15 webnegative (törölt)

Miután 25-30 céget lejártam és mindenhol csak és kizárólag fehér pólóra nyomnak, ezért a Webnegative-os pólók a fekete és sötétkék helyett fehér színben fognak pompádzani.

Sajnálom a dolgot, de egyszerűen már másfél hónapja próbálom lejárni ezt és ahol azt mondják, hogy megy szinesre is, ott a fehér nyomatot csinálják meg rá és iszonyú igénytelen lesz. Ráadásul nem nagyon lehet azokat mosni, mert valamilyen vasalós trükkel csinálják egy előrekész müanyaggal.

Egy dolog boldogít, hogy megkérdeztem pár magyar céget is a dologról. Hasonló végkifejlet. Ami vicces volt, hogy két cég is kijelentette "pamut pólóra nem tudunk nyomni". Ehhez gratulálok. A Webnegative nyertesei izzadjanak nylon pólóban?

Bosszantó ez az egész. Vajon a boltokban kapható színes és nyomott pólók hol készültek? UFO-k dobták le őket Szváziföldön? Ejh...

Szólj hozzá!

Címkék: díjak mátrix webnegative emberi tényező

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása