HTML

Pólók, álmok és a töketlen fecskék

2008.04.11. 14:55 webnegative (törölt)

Vicces, hogy még mindig a webnegative-os pólók legyártatásával kinlódók. Annál is inkább, mert én is szeretnék egyet. Most meg kiderült, hogy csak fehér pólóra tudják megcsinálni a nyomatokat. Kezd a dolog igen kínos lenni. Pedig én aztán kilincseltem eleget a cégeknél. 40 különböző képméret 9 különböző fájlformátum, a transzparenstől a szinesig, fontok csatolásával, példanyomattal, stb. Mindehol feltettem a kérdést. Milyen formátumban küldjem a nyomathoz a képet, mekkora és milyen pólóra tudnak nyomni, stb. Az agyam elszáll ezektől a belgáktól. Most akkor mi lesz? Több, mint egy hónapja zaklatom a cégeket, de hiába. SOS ki kell találnom valamit.

5 komment

Címkék: díjak verseny nyeremény webnegative emberi tényező

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.11. 21:55:17

Nem az a baj, hogy nincs magyar, hanem az, hogy nincs belga. Ugyanis én itt élek. :( A magyarok meg nem postázzák le. De mostmár alakul a dolog.

kito 2008.04.12. 13:57:27

Jaa,nem tudtam , h ott laksz.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.12. 23:16:35

Írd meg a Homárnak, lássa a magyar, hogy nemcsak nálunk szenved a fogyasztó, idióták a Lajtán túl is vannak.

Vegyél egy csomag filctollat, színezd ki és írd rá kézzel, hogy PÓLÓNEGATÍV // T-shirt negative.
:)

Tépd le az ajtajukat és vágd őket pofán egy baccpapuccsal, az olyan európai.

Ja, és akkor a Magyar Posta még be sem szállt a játékba?

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.13. 09:16:26

A www.webnegative.com és www.iQnegative.com címek mellé nem akarok már több negative-osat :D Bár a shirtnegative lehetne topless partik oldala is :D
süti beállítások módosítása