HTML

Webnegative Contest: a hatodik elérhetetlen [brékin']

2008.02.15. 11:25 webnegative (törölt)

Remélem, hogy a ma beérkezett Gagyiweb pályázat tulajdonosa olvassa a blogot is, mert bármilyen e-mail címről küldök neki értesítést a pályázati anyag webre kerüléséről, a szolgáltatója visszadobja a levelet az alábbi üzenettel:

The following message to ******@vipmail.hu was undeliverable.
The reason for the problem:
5.1.0 - Unknown address error 554-'mail server permanently rejected message. More info: http://www.vipmail.hu/smtpfilter.html (#5.3.0) '

Elvileg erre a következő a megoldás (talán spamnek nézte az MPP a levelet vagy túl erősrelett állítva a valamelyik feltétel):

Kérje meg a levél címzettjét, hogy az Ön email címét engedélyezze, így az Öntől érkező leveleket mindig meg fogja kapni. Ehhez nyissa meg a kezelőfelületen található Beállítások fület, válassza a SPAM szűrőt, az Új cím hozzáadásánál adja meg a feladó pontos email címét, válassza az engedélyezve opciót és nyomja meg a Mehet gombot a cím felvételéhez.

Ez persze egy újabb tapasztalat. Ilyen az, amikor az egyik kommunikációs csatornában zavar támad és nem tudunk kapcsolatba lépni valakivel. Miután egyéb adatok nem lettek megadva, ötletem sincs, hogy miképpen juthat célba egy esetleges nyeremény.

Update: végre egy levél odaérhetett, mert nem jött vissza hibaüzenet. Vagy az MPP összehaverkodott velünk, és úgy döntött, hogy abszolút nem vagyunk spambotok, vagy másképpen oldódott meg a probléma.

Szólj hozzá!

Címkék: spam verseny email probléma mpp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása