HTML

Godó Ágnes lehet bárki

2008.04.18. 13:10 webnegative (törölt)

Muhel úr levelezést folytatott Godó Ágnessel az iwiw-en keresztül. Muhel úr kikereste a sok Godó Ágnes közül az egyetlen budapestit és gondolta biztosan az első Webnegative versenyének nyerteséről van szó. De nem. A már sokszor emlegetett Richteres fantom Ágnes benne volt a buliban. Igen rendes tőle, hogy szivatja az amúgy igen domain éhes Muhel Dánielt, aki ellen összesküdött a világ.

Miután kezdett a dologgal kapcsolatban túl sok zaj beférkőzni a gondolataim közé, csináltam egy ultimate IWIW keresést és lám, kereken 10 Godó Ágnest sikerült találnom, akik közül 1 budapesti.

Ő volt a kedves: http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=10985691

De nem ő volt a nyertes. Lehet, hogyha nem írtam volna ki a nyertes városát, akkor Muhel úr mindenkivel kontaktált volna. Legközelebb nem írom ki. Fejtörést mindenkinek.

Kedves Muhel Dániel. Ne legyen balek és legközelebb járjon utána a dolgoknak, mint ahogyan azt én is kénytelen voltam meg tenni az elfajuló helyzet miatt. Ez már-már rosszabb, mint egy kalandregény.

Küldtem az ál-nyertesnek (vegyész, Richter Zrt.) is egy levelet. Hátha a továbbiakban tartózkodik a hasonló "viccektől"...


Tisztelt Godó Ágnes,

Ezúton is szeretném megköszönni odaadó segítségét, amellyel más nevében lemondott az Önnek nem is járó nyereményéről. Ezt támasztja alá, hogy a versenyben résztvevő pályamunkát beküldő Godó Ágnes a lemondást tényét megcáfolta arról a levelezési címről, amelyről a pályázati anyagot beküldte. Továbbá azt is cáfolta, hogy személye Önnel azonos.

Mindazonáltal lehetséges, hogy a véletlenek szerencsétlen összejátszásáról van szó bár ennek valószínűsége egyenlő a nullával. Azt csak nehezen értem meg, hogy miért akarta elvenni névrokonától a megérdemelt nyereményét? Becsületes versenyben, energia és időráfordítással megalkotott pályázatával érdemelt ki a legjobb dizájn díját, amelyről a zsűri és a látogatók véleménye megegyezett.

Kérem, hogy a továbbiakban az ehhez hasonló viccektől tartózkodni sziveskedjen.

Én sem ugrok be penicillin (R-C9H11N2O4S) dombocskákat a keverőkbe lapátolni a Richterbe és nem szabotálom az Ön munkáját semmilyen formában.

Üdvözlettel,

Kárpáti András
www.webnegative.com

Amúgy meg jó hely az IWIW, mert már a rendőrség is azon keresgél bizonyítékok és kapcsolatok után.

4 komment

Címkék: díjak verseny csalás webnegative muhel dániel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 12:07:22

Hihihi. Nem vagyok az IWIW-en, sem más ilyen gügye oldalon. Sőt a telefonkönyvben sem vagyok, mert utáltam, hogy mindig hozzám csörögnek a történész névrokonomat keresve. Még levelet is küldtek valami háborús adatokkal kapcsolatban. LOL.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 14:56:34

Még szerencse, hogy bezárták az OPNI-t, már biztos bevittek volna, sikító mentővel és kényszerzubbonyban.

:)

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.21. 16:31:12

Mi az az OPNI, Országos Pszichológiai és Neurológiai Intézet? Vagy mi? Csak tipp volt. A mi időnkben ezt Lipót-mezőnek hívták :D
süti beállítások módosítása