HTML

Webnegative Contest: új nap, új remények

2008.02.16. 13:50 webnegative (törölt)

Tegnap sem zárt rossz napot a verseny. Érezhető volt a Webisztánon megjelenő poszt hatása. Az eddigi átlagos napi találat négyszeresét (több, mint négyezret) kapta az oldal és jócskán születtek szavazatok is.

Az elmúlt 24 órában 331 szavazattal gazdagodtunk, így összesen 746 szavazat érkezett az immár 7 pályaműre. A legtöbb szavazatot a Webisztánon is belinkelt két oldal kapta (Gyuribá 68-at és a Pidzaház 95-öt). Persze jócskán kijutott a többinek is.  

Új versenyzőként porondra lépett a Gagyiweb kreatúrája, amelynek már a neve is reményteljes. 

A verseny állása (abszolút toplista) az alábbiak szerint alakult, hajnali egykor elmentett adatok szerint.  oldal(pont/szavazat)


Gondolom, hogy ma jóval kevesebb találatot kap majd az oldal és a beérkezett szavazatok száma is csökkenni fog, hacsak nem jön egy sáskahad. Remélem, hogy nem olyan sokára elérjük a napi négyezer találatot és ötszáz szavaztot. Van rá esély.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny webdesign hibajavítás részeredmény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása