HTML

Bezárt a kommentbolt - No comment [brékin']

2008.02.17. 22:40 webnegative (törölt)

Megkerestek páran, hogy hova tűtnek a régi kommentek a blogról és miért nem lehet már kommentelni?

Először is elnézést mindenkitől, akinek a kommentje törlésre került, pedig nem szolgáltatott rá okot. Döntenem kellett, hogy meghagyjam-e a kommentelési lehetőséget vagy ne és a radikális "Delete:All" mellett voltam kénytelen pálcát törni. Amennyiben maradt volna egy-két komment, állandóan agitálna valaki a komment-lájn megnyitásáért.

A blog elsődleges célja a verseny és a Webnegative projekt fejlesztéseinek és a felmerülő problémák és megoldások nyomonkövetése. Nem célja, hogy közzösségépítő hatást fejtsen ki. Aki olvassa, az bepillantást nyerhet a mögöttes dolgokba és tájékozódhat a versenyt érintő fontos információkról. Ez a blog amolyan VIP-Pass a paparazzoknak és érdeklődőknek, de leginkább notesz saját magamnak.

Nem akarom túlragozni a dolgot. Nem akarom moderációval tölteni a szabadidőmet.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny komment dokumentáció moderáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása