HTML

Jelölj honlapot a 2008-as lócitrom díjra ;)

2008.02.17. 14:50 webnegative (törölt)

Sokan elmondták már a véleményüket az első verseny kapcsán és még sokan el fogják mondani, mire lezárul. Sok helyen olvastam, hogy a Webnegative nélkül is rengeteg gagyi honlap található az Interneten. Azokra vajon miért nem lehet szavazni?

Mivel nem szeretném, hogy szó érje a ház elejét, ezért mostantól lehet honlapokat jelölni a 2008-as Webnegative lócitrom díjra. Az űrlap a honlap jobb felső sarkában található és csak az webcímet kell megadni és rákönyökölni a "Jelölés" gombra.

Amennyiben sok jelölés érkezik, a 20 legtöbbet jelölt oldalra lehet majd szavazni április közepétől a Webnegative-on. A "nyerteseket" természetesen értesíteni fogjuk a honlapjuk minősítéséről és arról, hogy innen már nincs lejjebb webdizájn.

Azt tervezem, hogy a Webnegative Contest minden évben kétszer kerül majd megrendezésre. Valószínűleg az első mindig február 1-től április 1-ig fog tartani, a második pedig augusztus 1-től október 1-ig. A köztes időszakokban pedig a lócitrom díjas szavazások futhatnának.

Meglátjuk, hogy mi kerekedik ki a dologból. Kíváncsi vagyok, hogy akik hiányolták ezt a lehetőséget, azok most élni fognak-e vele vagy sem.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny honlap webdesign valódi lócitrom díj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása