HTML

Nyomda, kiadó, regisztrátor

2008.04.03. 11:00 webnegative (törölt)

Néhány nap után sikerült leadnom a szponzoroknak a nyertesek adatait. Egyszerűen nem volt meg minden szükséges adat. Ez az ingyenes e-mail szolgáltatás kezd az agyamra menni.

Az Onlinemarketing.hu Kft. küldi a könyvet Nyíregyházára Marosi Zsolt részére. A DomainABC.hu a napokban felveszi a kapcsolatot Marosi Zsolttal a domain név és tárhely ügyében, a budapesti Godó Ágnessel és a kisújszállási Mándoki Miklóssal az egy-egy domain név ügyében.

Amint beérezik minden nyertesünktől a pólóméretre vonatkozó igény, elküldjük a stúdiónak legyártásra és postázzuk a pólókat (figyelem, a posta pár napot igénybe vehet, ugyanis Belgiumból küldjük). Batiz Márktól és Mándoki Miklóstól a méretigényt még nem kaptuk meg.

Szólj hozzá!

Címkék: díjak verseny email támogatás mpp webnegative

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása