HTML

Webnegative Contest: Az első kizárt pályamű

2008.02.18. 14:50 webnegative (törölt)

Már említettem azt, hogy csalásra gyanakszom. Akkor kételkedtem az igazamban és beértem egy ejnye-bejnyével. Most nem teszem. Visszaolvasva a napi statisztikákat és a logokat egyértelművé válik a csalás.

A mai nappal kizárásra kerül a versenyből a VACAK néven futó pályamű.
A kizárás oka, hogy a szavazás elindulása óta a munka beküldője látványosan felpontozza az oldalt.  Ez a felhasználó a többieket lefelé minősíti.

Ez megállapítható abból, hogy (a pályázati anyagot és) a beérkező szavazatok egy részét az Invitel hálózatából adták le, méghozzá Firefox 2.0.0.12-es Windowsos változattal. A versenyző legutóbb ma 14:10-kor szavazott magára. Jelenlegi összesített eredménye: 6.90 pont 190 szavazat (design:720p,96sz/content:591p,94sz). Szavazatai és pontjai törölve lettek. Kár volt érte, mert esélyes lett volna a dobogóra.

A döntésről tájékoztatást kap a kizárt versenyző, valamint a többi pályázó is.

A döntés végleges, visszavonására nincs lehetőség.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny szabályok kizárás webnegative

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása