HTML

Webszemetes: Milu is back...

2008.04.19. 15:30 webnegative (törölt)

Az általunk is támogatott retró webdizájn verseny sajnos elmaradt. :( Pedig jó lett volna. Mindenesetre Milu megkerült és további jó példákat szolgáltat a Webnegative versenyekhez... Kár, hogy a zsűriben is nélkülöznünk kellett.

Azt írja:

"Volt nekünk egy versenyünk ugyebár, ami sajnos nem érte el az ingerküszöböt a fejlesztő kollégáknál, és legnagyobb sajnálatomra nem érkezett pályamű. Na mindegy. Szeretném mindenesetre megköszönni a támogatást, és a népszerűsítést szponzoraimnak, az Online marketing Kft-nek, az AndreiGroundnak, valamint a Rádió Nextnek."

Remélem a következő versenye sikeres lesz. Majd jobban megtámogatjuk vagy összevont versenyt szervezünk a webnegán. Kérdés, hogy Milu mit szeretne. Egyelőre szerkesztőséget alakított és várja a vállalkozó kedvű jelentkezőket a Web 0.1 blog gárdájába.

6 komment

Címkék: blog mátrix zsűri emberi tényező milu retro contest

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kito 2008.04.19. 19:13:14

Eddig nem is tudtam a versenyről.Pedig ha lenne én pályáznék.

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.19. 19:51:44

Elvileg párhuzamosan futott volna a kettő, de aztán mivel nem volt a Retró Kontesztre jelentkező és Milu is el volt havazva. Legalábbis a blogjában ezt írta.

Amúgy én kiraktam a bannerét mindenhova (AndreiGround, Webnegative, stb) és csináltam neki hírverést is, amennyire az erőforrásaimból tellet.

Szerintem a következő Webnegative Contest környékén megfűzöm egy új retrós verseny meghirdetésére.

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.19. 19:53:45

Amúgy itt van egy pár cikk is vele kapcsolatban:

Retro webdesign contest (február 3)
www.andreiground.com/index.php?lang=HU&p=view.news&id=1202000897.2438

I. Webnegative Contest - Új pályázók, új szponzor, mi szponzor
www.andreiground.com/index.php?lang=HU&p=view.news&id=1202987822.7412

Porcelán az elefántboltban 2008.04.21. 12:19:58

Mondjuk én indultam volna, de teljesen megfoghatatlan volt a versenykiírás. Valahogy nem volt se füle, se farka. Márhogy a dizájnak leginkább a felhasználók számára elérhető letöltési sebesség szab határt. Mondjuk egy mai szép grafikus-fotós honlapot akár 10-15 éve is meg lehetett volna csinálni az akkori profi képszerkesztő progikkal, csak órák kellettek volna a letöltéshez. 56 kb/s istenkirálynak számított akkoriban. Vicces volt 10 percig várni valami fekete-fehér béna fénykép lekecmergésére a netről.

De például csinálhatnátok tematikus versenyeket, vagy egészen konkrétan meghatározott progikkal készítendő honlapokat készítő versenyeket. Vagy validálási versenyeket. stb.

:)

kito 2008.04.23. 14:54:23

"vagy egészen konkrétan meghatározott progikkal készítendő honlapokat készítő versenyeket."
Ez tényleg jó ötlet lenne,csak hogyan lehetne ellenőrizni , h valóban azzal a bizonyos progival csinálták az oldalt?

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.26. 23:37:44

Leginkább sehogyan. Egy forráskódon aztán tényleg nem látszik, hogy mivel hoztad létre, hacsak nem egy régi, esetleg automatikus eszközzel. A képeknél azért meg lehet mondani valamennyire.
süti beállítások módosítása