HTML

Webnegative Contest: visszatérés a kezdetekhez

2008.03.03. 12:20 webnegative (törölt)

Mivel becsülöm a Webnegative versenyzőgárdájának azon munkáját, amelyet a honlapok fabrikálására fordított, ezért a két hetes felfüggesztést követően ma visszakerült a versenybe a három felfüggesztett honlap. Természetesen az eddigi pontjait mind a három honlap elveszítette, de van még négy hét a szavazásra.

Úgy gondolom, hogy a kéthetes felfüggesztés kellő mértékű figyelmeztetés volt, hogy nem érdemes a szavazatokat manipulálni. Amúgy is minden szavazathoz sok adatot letárolunk és azokat ki lehet venni az összesített szavazatok közül (erre 30-án hajnalban sor is kerül).

Remélem jól döntöttem. Úgy érzem, hogy ez a kompromisszum (elveim kontra közjó) meghozza gyümölcsét. A dolog további vonzata, hogy nem csak a versenyző lett kizárva, hanem a látogatók is véleményük kinyilvánításának lehetőségéből a három pályaművel kapcsolatban.

Tehát a VACAK, KAKUKKFŰ és CSIGATIM honlapok ismét versenyben vannak. Kéretik a múltat elfelejteni a szavazásnál és kizárólag a szavazási szempontokra koncentrálni.

2 komment

Címkék: verseny csalás webdesign moderáció webnegative

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porcelán az elefántboltban 2008.03.03. 12:51:52

Igen, jól döntöttél. Szerintem.
A bünti jogos, bár ez a csalás-dolog is ad valami bájt az "amatőr" fílinghez. (Az beképzelt okostojás-fílingről nem is beszélve.)

:)

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.03.03. 14:37:56

Ebből az aspektusból még nem vizsgáltam a kérdést :D
süti beállítások módosítása