HTML

Webnegative Contest: Kizárás [brékin']

2008.02.20. 17:30 webnegative (törölt)

Két nappal ezelőtt kizárásra került a Vacak névre keresztelt pályamű. Noha akkor a pályázat tulajdonosát nem zártam ki, most elérkezett az idő, hogy búcsút intsek neki.

A Vacak pályázatot beadó pályázó adta be a Kakukkfű és a tegnap beérkezett CsigaTim pályaműveket is.

Két nappal ezelőtt csalás miatt ki lett zárva a Vacak pályamunka, de a versenyzőtől nem vontam meg a versenyzés jogát. Nem vontam meg, miután már első válaszában is elismerte, hogy valóban megszegte a szabályokat és saját munkáit felfelé, mások munkáit lefelé pontozta.

Azt hittem, hogy egy pályamű kizárása kellő figyelmeztetés volt a számára, és ezek után elvárható a korrekt hozzáállás. A 18-án ismertetett modem újraindításos megoldást és a pontozási trükköt tegnap este és ma is folytatta. Ezen okból a versenyzőhöz köthető mind a három pályamunka kizárásra került és már nem lehet rájuk szavazni sem.

A versenyző nevét nem kívánom felfedni, mert nem a versenyző lejáratása, hanem a figyelmeztetés a kizárás célja. Reméljük, hogy a következő Webnegative versenyen nem lesz szüksége a saját munkáinak "megtámogatására".

2 komment

Címkék: verseny csalás kizárás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.02.23. 19:33:29

Azért remélem a zsűri mondja ki a végső eredményt.

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.02.23. 20:48:47

A zsűri mondja ki a végső eredményt. 50-50%-ig számít a két oldal. Készülj Tombolda, mert március 29-től április 1-ig le kell adnod majd az értékelésedet.
süti beállítások módosítása