HTML

Webnegative Reloaded - I. Lócitrom Díj :)

2008.06.23. 22:50 webnegative (törölt)

Az elmúlt hónapokban sokmindennel foglalkoztam, csak az első Webnegative Lócitrom Díj oldalára nem jutott időm. De ami késik, az nem múlik és mától nagyjából 40 napon keresztül lehet szavazni valódi (nem erre a célra kreált) honlapokra.

A szavazó szkript egy kicsit újabb, mint az I. Webnegative Contest látogatói azt megszokták és most egy lapra van kitéve az összes jelölt értékelése. De a lényegen mit sem változtat, mert minél rosszabb egy honlap, annál magasabb pontot kell rá adni.

A Lócitrom Díjra jelöltek közül egyelőre 13 weboldalra lehet szavazni, de a napokban fel fog kerülni mind a közel 40 remekmű. Ezeket az oldalakat még az első Webnegative Contest látogatói jelölték, így a köszönet őket illeti.

Csak tessék, csak tessék: I. Webnegative Lócitrom Díj

Fejlesztési szempontból a szkript működése sokkal kényelmesebb a látogatók számára, amennyiben engedélyezve van a javascript futása. Ha nincs, akkor sincs gáz, de kényelmesebb javascripttel. Nem kell lapozgatni és a szavazáskor sem töltődik be újra a lap. Csilli-villi és mindössze 9 kilobájt tokkal és vonóval együtt. Ráadásul nem szükséges hozzá adatbázis és benne van egy egyszerű túlszavazás védelem, nem használ sütiket és nem nyit munkamenetet sem.

Szólj hozzá!

Címkék: verseny szavazás webnegative lócitrom díj valós honlap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása