HTML

Webnegative: Postán a kupapólók

2008.04.26. 14:50 webnegative (törölt)

Ahogyan azt tegnap terveztem, ma sikerült postára adnom a nyertesek díjait egy-egy (azaz egy esetben két) kupapóló formájában. Mivel a pólók ezeregynéhány száz kilométert fognak utazni, ezért a La Poste ügyintézője szerint szerda reggel lesz a helyi postán, ahonnan aztán még várhatóan aznap kikézbesítik.

A postára adást nehezítette, hogy mindössze néhány posta van nyitva szombaton, ráadásul 12:00-ás vagy 12:30-as zárással. Éppen csak sikerült becsusszannom. És mivel A0100-as sorszámot sikerült szakítanom tudtam, hogy én még biztosan benne leszek a kiszolgáltak táborában. Egy 100-asnak nem lehet nemet mondani. :DDD

A nyerteseknek elküldtem az ajánlott és elsőbbségi küldemény papírjának a másolatát. Ha netén valahol nagyon elpenderül a dolog, akkor le tudják követni.

4 komment

Címkék: verseny posta nyeremény webdesign webnegative poló küldemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.26. 19:56:48

Ez izgi lesz: csütörtök május 1., péntek szünnap, kétnap hétvége, plusz az ebből adódó csúszások. És hát persze a magyar posta egyéb kvalitásai.
Lesz-e belőle-e Homár-post? Vajon-e?

:)

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.26. 23:32:50

Ebből az egész pólós kínlódásból lehetne Homár poszt. Lássa a magyar, hogy nem csak ott meg a turmixolás. Ég a pofám, de ennél többet már tényleg nem tudtam tenni. Max, ha vettem volna egy gépet hozzá és legyártom magam.

Porcelán az elefántboltban 2008.04.27. 00:16:18

Ha belegondolok, hogy a nagyi, sőt még anyu is kézzel hímezte a párnákat, falvédőket, ruhákat...

:)

webnegative (törölt) · http://www.webnegative.com 2008.04.27. 10:25:31

Legközelebb majd akkor nekiállok a verseny indulásakor hímezni :D Köszi a tippet :D
süti beállítások módosítása