HTML

Webnegative - Kimaradó áramszünet [brékin']

2008.02.17. 00:25 webnegative (törölt)

A jelek tanúsága szerint elmaradt a várva várt három órás áramszünet. Ennek a látszólagos ki/elmaradásnak két oka lehetett, amely a következő három.

Az első ok, hogy a karbantartók munkavégzésének sebessége a fény sebességének háromszorosával vetekedett. Olyan intenzitással kötögették az új hálózat főáramköreit, hogy átkerültek egy plán-paralel univerzumba.

A második ok, hogy ma sem dolgoztak, mint az általában lenni szokott. Elhíresztelték, hogy jönnek, tesznek-vesznek és a haza jobb fényre derül, aztán leugrottak a sarki kocsmába egy felesre. Mert ugye ki a fene ellenőriz egy áramszünetet, hogy tényleg bekövetkezik-e? Munkája? Áramszüneteltető :)

Amúgy az áramszünet "kimaradása" abból is sejthető, hogy egyrészt folyamatosan elértem a levelezést, másrészt egyfolytában szavaztak az emberek. Harmadrészt, de nem utolsó sorban, a szerveren punnyadó többi szájtunkról is érkeztek a feedback-ek.

A harmadik ok az lehetett, hogy nekem akartak jót és ösztökélni akartak a programozásra. Megigértem ugyanis a szavazó szkript - már megint, ugye? :) - átdolgozását a webszemetes kollégának. Ott ugyanis nem laponként, hanem egy lapon lesz a szavazás.

Az a lényege, hogy nem kellenek böszme ajaxos cuccok, meg hű, de csoda erőforrások. Csak PHP és fájműveletekre való jogosultság (txt fájlok létrehozása, olvasása és írása). Ennek következtében a legprimitívebb dinamikus tárhelyen is eldöcög és még csak MySQL sem kell hozzá, bár simán ráhúzható bármilyen adatbázis rendszerre. Egyszerű egy lapos, könnyen belőhető szkript. Ezt akaram elérni.

Ezúton is szeretném megköszönni az áramszünet időnkénti kimaradását.

Szólj hozzá!

Címkék: programozás script áramszünet webnegative

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása