HTML

A szavazás menete és a fórum

2008.03.05. 15:45 webnegative (törölt)

Már megint viccelődik a két cég (citromail és vipmail) smtp filtere. Lassan már tényleg kezdem átkozni az MPP csodás rendszerét. Miért nem lehet finomhangolni a rendszert? No, de. Amiért írtam az az, hogy felvetődött a szavazással kapcsolatban egy kérdés, amelyet az MPP jóvoltából hiába is próbálok megválaszolni.

Action: failed
Status: 5.0.0 (permanent failure)
Remote-MTA: dns; [195.70.38.234]
Diagnostic-Code: smtp; 5.1.0 - Unknown address error 554-'mail server permanently rejected message (#5.3.0)' (delivery attempts: 0)

Ezúton kérek minden Citromail és Vipmail tulajdonost, hogy ha másnem, akkor időlegesen vezessen be valamilyen alternatív e-mail címet vagy küldjön egy telefonszámot is a kapcsolattartáshoz.

A kérdés az volt, hogy:

Az oldalon nem találtam fórumot vagy egyebet ezért így szeretnék kérdezni. A webnegative.com oldalon bal oldalon ha rákattintok akkor előjön egy  oldal és felül ez van írva: "1=gyengus 10=webnegative". Akkor a legkevesebb pontot kapott oldal lesz a nyertes?

A válaszom igen egyszerű:

Pont fordítva. Amelyik kevés pontot kap, az lesz a vesztes. Amelyik oldal a leginkább webgnegative, az fog nyerni.

Ami még eszembe jutott:

A legközelebbi versenyhez csinálok egy fórumot is. Amelyben fel lehet vetni az ilyen kérdéseket és helyben megválaszolhatja és elolvashatja bárki. Célszerű. Erről is elfelejtkeztem. A fórum az fontos. Meg a kommentelés sem megvetendő. A második Contesten be is vezetem mindkettőt.

Szólj hozzá!

Címkék: fórum verseny szavazás komment email probléma mpp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása